Inhoudsopgave

2.1 Centurion - Aansluiten Op De Motorfiets En Belangrijke Functies


De Centurion kan verbinding maken met VEEL merken en modellen, afhankelijk van de behoeften en aankopen van de klant. Door een merk en ECU te selecteren, worden alle opties van de software gefilterd, zodat alleen de relevante parameters, tests en activeringen worden weergegeven. Dit vermindert verwarring over de beschikbaarheid van functies en verhoogt het gebruiksgemak.

Selecteer een van de volgende weergaven om de gegevens voor bewaking weer te geven:

  • dashboardmodus
  • stripgrafiekmodus:
  • meter modus

Om de communicatie* tot stand te brengen , selecteert u de opdracht 'Merk/ECU/Model' door op het pictogram te klikken of door het vervolgkeuzemenu Opties te gebruiken. Zodra een verbinding met de ECU tot stand is gebracht, kan de gebruiker vrij schakelen tussen de drie gegevensweergaven.


* BELANGRIJK: Wanneer u Centurion Super Pro gebruikt, selecteert u eerst het model motorfiets of ECU om de software correct te configureren om de juiste informatie weer te geven. Dit doet u door op het pictogram 'Motorfiets' te klikken en vervolgens het merk, de ECU en het model te selecteren.

Nadat het merk/ECU/model is geselecteerd, klikt u op het pictogram 'Verbinden'.

Opmerking: Als de communicatie met de ECU verloren gaat of niet kan worden geïnitialiseerd, worden de gegevens niet weergegeven en verschijnt er een dialoogvenster met een foutmelding met suggesties voor probleemoplossing.