Inhoudsopgave

3.6 Actieve TestStuurt commando's naar de ECU om te proberen delen van de motorfiets te activeren. Dit helpt bij het snel identificeren WAAR de storing is of WAT er niet is.
Voorbeeld: De richtingaanwijzerschakelaar activeert de richtingaanwijzers niet. Geef de ECU opdracht om de LINKER richtingaanwijzer in te schakelen via de juiste CENTURION ACTIEVE TEST. Als de ECU de richtingaanwijzers kan inschakelen, bestaat het probleem tussen de schakelaar en de ECU, niet tussen de ECU en het licht.
In dit venster kunt u de actieve tests selecteren.

Een actieve test is een ECU-opdracht die tijdelijk een effect op het voertuig veroorzaakt, zoals het enkele seconden aanzetten van een ventilator of het activeren van een richtingaanwijzer. De opdrachten verschillen van actieve instellingen doordat de wijzigingen niet blijven bestaan ​​na de testfase. De Centurion's Active Tests worden gefilterd door ECU en beperkt tot wat de ECU daadwerkelijk wordt getest ondersteunt. Sommige ECU's verschillen binnen het merk en kunnen niet worden gefilterd, de Centurion zal aangeven of een testpoging niet wordt ondersteund door de aanwezige ECU-variatie.