Inhoudsopgave

8.15 Radio – Luidsprekerprogrammering

Centurion Super Pro/Audio


OPMERKING: Als de ECU is vergrendeld door een ander product, kunt u GEEN actieve instellingen wijzigen omdat we niet met de ECU kunnen communiceren.

Als u geluidsproblemen ondervindt nadat u de radio hebt geflitst, moet u mogelijk de softwareversie van de radio bijwerken. Klik HIER en selecteer welke radio op de motorfiets is geïnstalleerd en volg de instructies op de pagina om het softwarenummer bij te werken.

OPMERKING: Als u aftermarket-luidsprekers/versterkers heeft geïnstalleerd, is het mogelijk dat u de volgende DTC's ontvangt, deze DTC's worden altijd weergegeven omdat u aftermarket-luidsprekers/versterkers hebt geïnstalleerd.

 • B1350: Luidspreker rechtsachter open
 • B1342: Luidspreker linksachter open
 • U0185: Verloren communicatie met AMP 1
 • U0186: Verloren communicatie met AMP 2

Als u een procedure uitvoert zoals ABS Bleeding of Radio Flashing, enz. met een NIET-OEM ECU/ECM, dan moet u selecteren of de motorfiets waarmee u verbinding maakt een J1850- of CAN-bus is. Voor deze functies moet u weten of de motorfiets een J1850- of CAN-bus is. Aan de hand van onderstaande informatie en afbeeldingen kunt u zien welke het is:

J1850 (4 PIN):

CAN Bus (6 PIN):

Met deze informatie moet u vervolgens de juiste selectie maken in dit vak op het scherm. Volg daarna de stappen in onderstaande video:

 1. Selecteer het pictogram Actieve instellingen ( )
 2. Selecteer in het eerste dropdownmenu 'Infotainment/Radio'
 3. Selecteer in het tweede dropdown menu 'Speaker Programming'
 4. Selecteer een luidsprekerconfiguratie (J1850-protocol - alleen 2013 / CAN-protocol - 2014 tot heden) uit de onderstaande lijst.
 5. Zet de motorsleutel op Ignition en schakel over naar Run.
 6. Druk op de knop 'Speaker programmeren'.
 7. Wacht op bevestiging (PASS / FAIL / NA).