Inhoudsopgave

ABS-Bloeding

Handmatige ABS-bloedingen zijn nog steeds nodig, maar de elektronische bloedingen kunnen ook nodig zijn om een ​​klus te klaren. Een tool als Centurion is een vereiste voor deze laatste procedure. Voordat een elektronische ABS-ontluchting wordt uitgevoerd, is het belangrijk dat er eerst een handmatige ontluchting is uitgevoerd.

OPMERKING: Als de ECU is vergrendeld door een ander product, kunt u GEEN actieve instellingen wijzigen omdat we niet met de ECU kunnen communiceren.
OPMERKING: Als u een nieuw ABS-systeem installeert omdat het vorige systeem defect is geraakt, moet u een Harley Davidson-dealer een vervangingsprocedure op het systeem laten uitvoeren. Deze procedure wordt niet gebruikt voor het kalibreren van een nieuw ABS-systeem en ook niet voor het uitschakelen van een ABS-lampje. DIT IS ALLEEN VOOR ABS-SYSTEMEN 2008-2020.

 1. Om te beginnen moet u een handmatige ABS-ontluchting op de fiets uitvoeren. Nadat dat is voltooid, gaat u verder met stap 2.
 2. Zorg ervoor dat de IGN AAN staat, de RUN-knop op RUN staat en dat de VCM is aangesloten.
 3. Zorg ervoor dat de batterij op 12v of meer staat en dat ook zo blijft, voor de duur van de vervanging van de module (dwz batterijlader).
 4. In Centuion, klik op de knop Actieve instellingen () button.
 5. Navigeer vanaf daar naar ABS Bleeding.
 6. Klik op het vakje Accepteren voor de disclaimer.
 7. Klik op de knop Verbinden (), u bent nu verbonden met de fiets.
 8. Selecteer welke rem u als eerste gaat ontluchten (dwz voor of achter).
 9. Na het selecteren van de voorrem ontvang je een instructieset. Lees het en druk vervolgens op Voorrem Volgende knop ()
 10. Uw eerste instructie zal zijn om: Knijp in de voorremhendel en houd deze vast. In hetzelfde venster wordt u geïnstrueerd wanneer u moet stoppen. Tijdens dit zou u een zoemend geluid moeten horen en enige weerstand moeten hebben bij het vasthouden van de hendel.
 11. Nadat het venster is gewijzigd, wordt u een vraag gesteld om er zeker van te zijn dat u tijdens de procedure het juiste antwoord hebt gekregen. Bevestig dat het eerste deel van de procedure dienovereenkomstig is verlopen door op de knop Voorrem Volgende () te klikken.
 12. Nu krijgt u de instructie om de voorremhendel op te pompen. Om door te gaan met deze stap, klikt u op de knop Voorrem Volgende ().
 13. Als je de remhendel indrukt, hoor je dat zoemende geluid en heb je ook wat weerstand.
 14. 14. Het zal u dan instrueren om te stoppen met het pompen van de remhendel. Ga je gang en klik op de Voorrem Volgende knop ().
 15. Nadat u op de knop Voorrem Volgende () hebt geklikt , wordt u gevraagd een bericht te zien waarin staat dat de procedure voor het ontluchten van de VOORREM is voltooid. Je hebt ook een afteltimer van 20 seconden wanneer die nul bereikt, dan is de procedure volledig voltooid.
 16. Nu de procedure voor de voorrem is voltooid, kunt u nu dezelfde procedure voor de achterrem uitvoeren. Het zal dezelfde stappen doorlopen.
OPMERKING: Wanneer u de achterrem ontlucht, wanneer u dit doet, als u tijdens de procedure GEEN zoemend geluid hoort. Dit komt omdat er een probleem is met de achterremschakelaar, wat in wezen gebeurt, is dat de achterrem niet wordt herkend. Dat moet worden opgelost voordat de procedure voor de achterrem wordt uitgevoerd.