Inhoudsopgave

Klant Is Sleutelbos Kwijt En Weet De 5-Cijferige Pincode Niet

Het komt vaak voor dat een klant uw winkel binnenkomt en zijn sleutelhanger is kwijtgeraakt en helaas zijn 5-cijferige pincode niet weet. Met Centurion is dit werk gemakkelijker voor u gemaakt. Voordat u begint, moet u noteren of de fiets een 4-pins (J1850-fiets) of een 6-pins (CAN-bus) fiets is.

OPMERKING: DIT IS ALLEEN VOOR HANDSFREE KEYFOB-SYSTEMEN [2007-2020].

OPMERKING: Als de ECU is vergrendeld door een ander product, kunt u GEEN actieve instellingenwijzigingen uitvoeren omdat we niet met de ECU kunnen communiceren.

 1. Zorg ervoor dat de IGN is op de RUN knop is ingesteld op 'Run', en het VCM is aangesloten.
 2. Zorg ervoor dat de batterij op 12v of meer staat en dat ook zo blijft, voor de duur van de vervanging van de module (dwz batterijlader).
 3. In Centurion, klik op de knop Actieve instellingen ().
 4. Navigeer vanaf daar naa KeyFob & PIN.
  OPMERKING: Dit is het punt waarop het uitmaakt of u op een 4-pins fiets of een 6-pins fiets werkt. Als u op een 4-PIN-fiets werkt, gaat u verder met stap acht. Als u aan een 6-pins fiets werkt, gaat u verder met stap zes.
 5. Nu we dat weten werken we aan een 6-PIN CAN-busfiets; u moet de batterijklembeveiligingskabel gebruiken (hieronder afgebeeld). Deze kabel wordt alleen gebruikt voor 6-PIN-fietsen omdat we op CAN-busfietsen om de pincode te trekken, de ECU moeten omzeilen en de BCM moeten starten.
 6. U moet de accuklemmen aan de accu op de fiets bevestigen, en de andere kant van de kabel wordt aangesloten tussen de 6-pins diagnosekabel en de datalinkkabel op de motorfiets (hieronder afgebeeld).
 7. Nadat alles op de fiets is aangesloten, kunnen we nu de 5-cijferige pincode uit de TSSM/BCM halen. Om dit te doen, klikt u gewoon op Onbekende pincode herstellen.
 8. U krijgt dan een pop-upvenster te zien. Bekijk de disclaimer en klik op OK als u akkoord gaat/goedkeurt.
 9. Nadat u op OK heeft geklikt, communiceert de software met het ophalen van de 5-cijferige pincode voor u.
 10. Nu u de 5-cijferige pincode hebt, moet u de beveiliging op de fiets ontgrendelen met behulp van de handmatige richtingaanwijzermethode.
  Als u niet zeker weet hoe u dit moet doen, kunt u HIER de instructies volgen .
 11. Nadat je met succes de beveiliging op de fiets hebt uitgeschakeld, kun je nu zoals normaal verbinding maken met de fiets en nieuwe sleutelhangers op de fiets programmeren.
 12. Verdere instructies voor het programmeren van de nieuwe sleutelhangers vindt u HIER.