Inhoudsopgave

Eén Cilinder Tegelijk Afstemmen

Als uw TRO2-controller defect raakt en niet goed werkt, kunt u de motor waaraan u werkt nog steeds met één cilinder tegelijk afstellen.

 • Eerst moet u bepalen welke TRO2-connector niet werkt.
 • Zorg ervoor dat je dit niet verwart met een TRO2-sensor die niet werkt, als dit het geval is, kun je de stappen hier volgen om af te stemmen met slechts één sensor.
 • Klik hieronder op de afbeelding van de situatie waarin u zich bevindt, of de gele connector werkt niet, en u kunt alleen de grijze connector gebruiken , of de grijze connector werkt niet, en u moet de gele connector voor beide cilinders gebruiken.

**KLIK OP DE AFBEELDING HIERONDER DAT UW SITUATIE VERTEGENWOORDIGT.**

 1. Als de gele connector op de TRo2-controller niet meer werkt of kapot gaat, kunnen we de motor nog steeds afstellen met alleen de grijze connector .
 2. Stem de achterste cilinder af zoals gebruikelijk met de grijze connector .
 3. Wanneer u klaar bent om de voorste cilinder af te stemmen, koppelt u vervolgens de grijze connector los van de sensor die zich in de achterste cilinder bevindt en sluit u deze aan op de sensor die is aangesloten op de voorste cilinder.
 4. Voordat u de voorcilinder afstemt, moet u de TRO2-controller configureren om de informatie voor de voorcilinder te gebruiken.
 5. Klik linksboven op 'Options' en vervolgens op 'Ext. O2-controller'
 6. Klik op het tabblad rechtsboven 'TRO2 Faulty' , omdat de gele connector niet werkt, willen we beginnen door op 'Alternatieve configuratie' te klikken , vervolgens selecteert u 'gele connector' onder VE (Front). Klik op 'OK' .
  OPMERKING: Als u dit venster opnieuw opent, moet u opnieuw op 'Alternatieve configuratie' klikken , omdat het zichzelf automatisch deselecteert als het opnieuw wordt geopend.

 7. Nu ben je klaar om de voorste cilinder af te stemmen, net zoals je deed met de achterste cilinder.
 1. Als de grijze connector op de TRo2-controller niet meer werkt of kapot gaat, kunnen we de motor nog steeds afstellen met alleen de gele connector.
 2. Stem de voorste cilinder af zoals gebruikelijk met de gele connector.
 3. Wanneer u klaar bent om de achterste cilinder af te stemmen, koppelt u vervolgens de gele connector los van de sensor die zich in de voorste cilinder bevindt en sluit u deze aan op de sensor die is aangesloten op de achterste cilinder.
 4. Voordat u de achterste cilinder afstemt, moet u de TRO2-controller configureren om de informatie voor de achterste cilinder te gebruiken.
 5. Klik linksboven op 'Options' en vervolgens op 'Ext. O2-controller'
 6. Klik op het tabblad rechtsboven 'TRO2 Faulty' , omdat de grijze connector niet werkt, willen we beginnen door op 'Alternatieve Configuratie' te klikken , vervolgens selecteert u grijze connector onder VE (Rear) . Klik op 'OK'.
  OPMERKING: Als u dit venster opnieuw opent, moet u opnieuw op 'Alternatieve configuratie' klikken , omdat het zichzelf automatisch deselecteert als het opnieuw wordt geopend.

 7. Nu ben je klaar om de achterste cilinder af te stemmen, net zoals je deed met de voorste cilinder.