Inhoudsopgave

1.4 USB-Kabel Aansluiten


Deze USB-kabels zijn standaard en gebruikelijk. Er zijn geen unieke kabels nodig om de VCM op de computer aan te sluiten. De VCM-TR4 heeft ook Bluetooth 2.1 als optie via de USB-kabel.

Sluit de mini-USB- of USB-kabel aan op de voertuigcommunicatiemodule (VCM).

De modules zijn hieronder weergegeven, met de mini-USB-poort aan de zijkant van de VCM. Sluit het andere uiteinde van de USB-kabel aan op de tweede USB-poort van de pc.


OPMERKINGEN:
  • De meegeleverde Direct Link USB-softwaresleutel met deze software is alleen voor gebruik op één voertuig. Wanneer de Direct Link USB-softwaresleutel wordt gebruikt om een voertuig te programmeren, wordt het permanent aan dat voertuig bevestigd en kan het niet op een ander voertuig worden gebruikt voor programmering.
  • Gebruik een Direct Link USB-softwaresleutel , leeg of gebruikt, om deze software te starten en door deze software te bladeren. Alleen bij het 'programmeren' zal de software controleren of de Direct Link USB Software Key leeg is en deze op DIE ECU vergrendelen .
  • Als de Direct Link USB-softwaresleutel eerder is gebruikt, controleert de software of de sleutel overeenkomt met de ECU. Als dit niet het geval is, zal de software niet verder gaan.
  • Sluit NOOIT meerdere USB-softwaresleutels aan. Sluit bijvoorbeeld niet tegelijkertijd een Direct Link USB Software Key en een Centurion USB Software Key aan!