Inhoudsopgave

3.1 Direct Link – Een Back-Up Maken


Voorzorgsmaatregelen: Tijdens de back-up en programmering moet de ECU correct worden gevoed. Als optionele stap om de prestaties/levensduur van de batterij te verbeteren, kan de LIGHT-zekering worden verwijderd en/of kan een oplader op de batterij worden aangesloten.

Om te beginnen moet je op de knop 'Get ECU Details' klikken, de software zal dan vragen om een ​​back-up van de huidige kaart in de fiets te maken. (Alleen Harley. Voor Victory-toepassingen is er geen extra stap nodig om het stockbestand op te slaan, en voor Magneti Marelli's kunt u geen back-up maken van de huidige kaart.)

Direct Link Software Backup

Met de contactschakelaar aan en de motorstopschakelaar in de RUN-positie , klikt u op 'Get ECU Details' of selecteert u 'Backup Map' onder de 'File' dropdown. Hiermee wordt een kopie gemaakt van de originele ECU-programmering, zodat de ECU van de motorfiets kan worden hersteld naar de geheugentoestand waarin het begon. Sla altijd de oorspronkelijke kalibratie op voordat u de nieuwe kalibratie programmeert. Selecteer een locatie en naam voor de Back-upkaart en klik op 'Opslaan'. Direct Link zal nu de originele fietskaart lezen en opslaan.

Opmerking: Koppel de Direct Link USB-softwaresleutel niet los. Dit kan de sleutel beschadigen en deze kan niet worden gerestitueerd in vergrendelde staat.